Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. trimestr

16. 9. 2018

Začínala jsem 4. měsíc. Ještě mě čekalo spousty vyšetření. Jednou odpoledne, když jsem neměla co na práci, jsem se vydala do práce. Vyklidit skříňku a na kus řeči. Byla jsem šťastná, že jsem zase mezi lidmi (vycházky mi dávaly zabrat), nakonec jsem jela domů s tím, že se tam ještě ukážu :) mělá jsem vyklizenou jen půlku... Ještě jsem tam musela.

 

Začala jsem být víc a víc unavená... A už jsem byla v 17 týdnu - pohyby. Byl to takový příjemný pocit, takový zvláštní. Poprvé se ve mě něco hlo a bylo to častější a častější :) na prohlídce už jsem hlásila, že cítím pohyby... Na každou kontrolu jsem se těšila. Pan doktor mi ukazoval, kde co má, jak je na tom s vývojem, kolik cca měří a váží. Vždy jsem to poslouchala plná očekávání a vážnosti, zda je vše v pořádku.

 

Na konci 2. trimestru jsem nabrala cca 8kg... :D Bylo to zvláštní... Já, která si hlídala každý kilogram, já jsem to teď ani neřešila. Pan doktor mě objednal na cukr, na ten test jsem byla úplně zvědavá. Znáte to... Najdete si to na inernetu a spousta lidí z toho dělá drama... Nebo komedii??? No, nevadí... Řekla jsem si, že každý to vnímá jinak a já můžu mít zrovna štěstí. Nadhled mi na chvíli zpřekazily příspěvky, kdy ženský psaly, že jim po tom bylo tak špatně a test nemohly tudíž dokončit. Jedna tam údajně zkolabovala, protože se na to nesmí jíst...

 

I tak jsem se těšila. Věděla jsem, že pak zase u svého doktora uvidím miláčka.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář